Monday, May 30, 2011

Comelkah DuckFace?

~Assalamualaikum~

Artikel kali ini agak lain dari yang lain rasanya lah... 
apa itu DuckFace?
TAH rasa semua pembaca dah tau apa itu DuckFace... jadi..
x payah lah TAH menerangkan panjang lebar...
DuckFace tu mcm buat mulut mucung panjang2 lepas tu ambik gambar.. 
apa yang diorang rasa bila buat DuckFace tu?
adakah diorang rasa diorang bertambah kiut?
TAH x menafikan memang ada sesetengah orang yang kiut bila buat DuckFace maka terjadilah CuteDuckFace..
TAPI
kalau dah muka mcm ni.. nk panggil apa? UglyDucklingFace?



 ** tergamam seketika **












Yang atas ni gambar perempuan...
Kalau TAH letak gambar perempuan je..
nanti ade pulak kaum lelaki tu cuba nak mengejek kaum hawa
so... TAH nak berlaku adil...
walaupun cuma sedikit sahaja gambar lelaki berbanding perempuan..

 WTF (Winning The Fight) !!! kalau perempuan yg buat... mmg TAH boleh terima lagi.. kalau dah level ni... 
TAH: < hanya mampu tersenyum (**ketawa terbahak2)

 =.='' cute nya cik abang kita ni... 

ini sebagai sample... hah! sama kan?!
XD

Tunggu! masih ada 1 gambar terakhir!
scroll ke bawah..

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


Barrack Obama pun nk buat DuckFace jugak ke??
OMG!!! haaaaaaa (*mcm Shuib sepah)
aduh.... 
kalah generasi muda..
hahahhahahah

p/s: artikel ni hanya untuk kita renung2kan bersama... bukannya nak kutuk diorang x cantik/handsome.. Allah dah cipta kita dengan sempurna.. tapi nak jadi itik jugak... :)


cuba korang tanya kawan korang yang suka buat DuckFace... apakah perasaan diorang bila buat mcm tu?? hihihi

4 comments:

  1. BURUK BETOLKAN MUKA DIAORNG......ISHHHH

    ReplyDelete
  2. agak menakotkan la muke pompuan kat atas tu..huhu

    ReplyDelete
  3. obama jg r ug plg comel hahahaha

    ReplyDelete